Meer informatie? Bel direct
0341-745345
Informatieformulier

Anti rampalen

Een ramkraak is wel het laatste waar u aan wilt denken als het gaat om de veiligheid van uw bedrijf. Toch zijn er bedrijven die er gevoelig voor zijn. Wanneer uw bedrijf is gevestigd op een plaats waar een crimineel eenvoudig met grote snelheid op uw pand kan aanrijden, dan is het raadzaam om over beveiliging na te denken in de vorm van anti rampalen. Dit geldt ook als uw bedrijf met een groot voertuig zoals een shovel bereikbaar is en op die maner de gevel kan worden geramd. 

Anti rampalen vooral bij banken en juweliers

Vooral banken en winkels die waardevolle spullen in de etalage hebben maken gebruik van rampalen. Hoewel een ramkraak op bij voorbeeld een bankfiliaal om de inhoud van de pinautomaat te stelen maar zelden succesvol is, veroorzaakt dit wel enorm veel schade en wellicht een trauma bij medewerkers of omstanders die de ramkraak meemaken. Mede daarom is het verstandig om het terrein voor uw pand van rampalen te voorzien als u vermoedt dat u een verhoogd risico loopt op een ramkraak. Dit verhoogde risico kan komen door de aard van uw onderneming, maar ook door de ligging. Als uw pand gemakkelijk te benaderen is vanaf de weg en u vermoedt dat u verhoogd risico loopt, overweeg dan de plaatsing van anti rampalen.

Wij informeren u graag over het plaatsen van anti rampalen

Wilt u meer weten over het plaatsen van anti rampalen voor uw bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Blankestijn Beveiliging is bereikbaar via telefoonnummer 0341 – 745 345. U kunt ook een email sturen naar info@blankestijn-beveiliging.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.