Meer informatie? Bel direct
0341-745345
Informatieformulier

Inzinkbare palen

Uw terrein tijdelijk afzetten voor motorvoertuigen, bij voorbeeld tijdens de nacht of het weekend, kunt u prima regelen met zogenaamde inzinkbare palen. Deze palen kunt u geheel in de weg laten verzinken op het moment dat het terrein toegankelijk moet zijn voor auto’s. Op de momenten dat u geen auto’s op uw terrein wilt kunt u de paal omhoog laten komen. Gemeenten gebruiken dergelijke palen om bij voorbeeld overdag een deel van de binnenstad tot voetgangersgebied te verklaren. Gedurende de nacht mogen auto’s hier wel rijden en worden de afzetpalen ingezonken. 

Inzinkbare palen als inbraakpreventie

U kunt gebruik maken van inzinkbare palen als onderdeel van uw beleid om inbraken in uw bedrijf te voorkomen. Zodra u uw bedrijf verlaat laat u de paal omhoog komen. U kunt dit ook regelen met een tijdschakelsysteem zodat het automatisch gebeurt. De volgende ochtend kunt u de paal weer laten zakken, maar ook dit kan via automatische tijdregeling worden ingesteld. Houdt u er wel rekening mee dat hulpdiensten zoals de brandweer altijd toegang tot uw terrein moeten kunnen hebben. Zij moeten dus de mogelijkheid hebben om de paal te laten zakken, bij voorbeeld met behulp van een sleutel.

Wilt u meer informatie over een inzinkbare paal op uw terrein?

Denkt u dat een inzinkbare paal op uw terrein een aanvulling kan zijn op uw maatregelen om inbraken te voorkomen? Neem dan vrijblijvend contact op met Blankestijn Beveiliging. Wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0341 – 745 345. Of stuur een bericht naar ons e-mail adres info@blankestijn-beveiliging.nl