Meer informatie? Bel direct
0341-745345
Informatieformulier

Parkeerpaal

Wanneer u een gereserveerde parkeerplaats heeft, bij voorbeeld voor uw bedrijf of op het terrein van een bedrijfsverzamelgebouw, dan is het heel frustrerend wanneer deze plaats door iemand anders wordt ingenomen. Soms helpt een bordje met Gereserveerd met vermelding van kenteken, maar lang niet iedereen heeft daar ontzag voor. U voorkomt eenvoudig dat uw parkeerplaats door een ander wordt ingenomen met een parkeerpaal. Alleen de bezitter van de sleutel kan de paal op afstand laten zakken om gebruik te maken van de parkeerplaats.

Markeer duidelijk uw parkeerplaats met een parkeerpaal

Door een parkeerpaal te laten plaatsen geeft u duidelijk aan dat deze plaats is gereserveerd. Dit voorkomt vergissingen en ergernis. Er zijn verschillende parkeerpalen beschikbaar, voor welke u kiest hangt af van de situatie en van de plaats waar de paal geplaatst moet worden. Wanneer u de parkeerpaal plaatst op uw eigen terrein kan dit zonder problemen worden gerealiseerd. Voor plaatsing op de openbare weg, bij voorbeeld voor een gereserveerde parkeerplaats voor uw pand, heeft u uiteraard toestemming nodig van de gemeente. Zodra u deze toestemming heeft kan de paal direct worden geplaatst.

Wij adviseren u graag over het plaatsen van een parkeerpaal

Wilt u een parkeerpaal laten plaatsen om te voorkomen dat uw gereserveerde parkeerplaats door een ander wordt ingenomen? Neem dan contact op met Blankestijn Beveiliging. Wij zijn bereikbaar via telefoonnummer 0341 – 745 345. U kunt vanzelfsprekend ook een bericht sturen naar ons email adres, info@blankestijn-beveiliging.nl.  Wij zullen dan zo spoedig mogelijk op uw bericht reageren of u een vrijblijvende offerte sturen.